TRE SNABBA

 

Vi tänkte starta med lite nytt tema på bloggen. 1gång i månaden intervjuar vi en intressant person om deras relation och tankar till trend. Det finns så många proffs där ute som banar väg för de som gillar att följa och inspireras. Tanken på att få intervjua olika personligheter med olika spetskompetenser och höra om deras tankar kring trend, är så kittlande.

Vi drar i gång på en gång med:

Bloggaren Vera Louise Jönsson, som mandel tidigare haft samarbete med och som vi förhoppningsvis ser mer av framöver.  Ni hittar henne på @verajonssons på instagram

TRE  SNABBA MED:

Vera Louise Jönsson

Anser du dig vara en influencer eller en copycat?

Jag anser inte att jag är varken en influenser eller en copycat. Jag är inte en person som följer direkta trender. När jag tänker mode så tänker jag på att hitta det perfekta plagget för min kropp och form. Jag shoppar alltid kläder som är bekväma och som jag trivs i.

Vilka tre ord anser du passa på trend toppen inom mode?

Tre ord som anses passa på trend toppen inom mode för mig är beige, blommigt och färgglatt. Beige har varit inne en längre tid, blommigt har kommit nu på senare tid. Vackra ljusa klänningar med underbara tryck. Allt fler personer vågar använda färgglada kläder. Pastellfärger är något som verkligen trender just nu! 

Vilka är dina tre favoritplagg som du aldrig gör dig av med?

Mina favoritplagg som jag aldrig skulle göra mig av med är nog alla mina klänningar. Jag har aldrig varit en tjej som tyckt om att gå i klänningar då jag alltid varit en typiskt ”pojkflicka” men det senaste året har jag verkligen snöat in mig på vackra långa klänningar i alla möjliga färger. 

 

9 reaktioner på ”TRE SNABBA”

 1. Hej!
  Hur fungerar det hos er nu? Kommer det nyheter varje dag såsom tidigare. Har svårt att navigera på er sida nu. Hade varit kul med ett inslag där ni berättar hur ett upplägg är.
  Med vänlig hälsning Madde

  1. Hej! Vi får in nyheter löpande och vi har valt att inte fortsätta med 11 plagget just för tillfället. Alla nyheter hittar du under nyhetsfliken och annars finns sortimentet som vanligt under respektive kategori. Bloggen uppdateras några gånger i månaden. Om det är något speciellt du upplever att du inte hittar så hjälper vi dig gärna. Ha en fortsatt fin dag.

   /Karin

 2. Hej
  Kul att se att sidan är igång igen.:) vill bara säga att var just 11- nyheterna som gjorde Mandeln så speciell. Största anledningen att jag har handlat hos er och inte på andra sidor.

  1. Hej och tack för din feedback. Just nu har vi valt att pausa med 11 plagget, men med det sagt är det inte helt omöjligt att vi börjar på nytt till hösten. Önskar dig en fin helg! Vh Karin

 3. Hej!
  Kommer ni att lägga in fler produktbilder? Tidigare var bilderna tagna så att man såg dem från olika håll och modellerna hade olika storlekar.

  1. Hej!
   Tack för din fråga, på sikt kommer vi att kunna visa fler variationer på både storlekar men också från flera håll. Är det något just nu som du specifikt vill veta angående något plagg så hjälper vi dig gärna med det. 🙂 / Karin

  1. Hej Tove! Var det något specifikt inlägg du syftar på? Vi försöker representera alla typer av kroppar både på vår hemsida och sociala medier.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Scroll to Top