TRE SNABBA

Den här månadens mode-personlighet är Charlotte som jobbar som säljare för märket ONLY på Bestseller. Charlotte har varit i branschen i många år och jobbar dagligen med mode och trender. Som säljare har man inblick i framtiden och vet vad som kommer på marknaden om 6månader -12månader.Vilket spännande jobb 🙂

TRE SNABBA MED:

Charlotte Nordling Danils

Anser du dig vara en influencer eller en copycat?

Jag har varit i modebranchen i över 10 år där jag säljer in kläder till butiker så vet man att modet kan svänga snabbt och vi ser många olika stilar på samma gång. Jag är nog varken en influencer eller copycat, älskar att våga utmana mig själv i stil och våga mixa & matcha. Samtidigt att bli inspirerade av vänner och kollegor.

Vilka tre ord anser du passa på trendtoppen inom mode?

Färg, färg och åter färg. Våga bära färg, pasteller, jordnära toner eller knalliga färger. Det vi ser på topplistor nu under våren är blommigt, långklänningar, västar & mer kjolar än vad vi normalt brukar se.

Vilka är dina tre favoritplagg som du aldrig gör dig av med?

Något som alltid känns safe i garderoben och som alltid funkar en dag då man inte vet vad man ska ha på sig. Vit oversized skjorta & ett par schyssta jeans, funkar till alla tillfällen. 3 plagg som aldrig kommer rensas ur garderoben är en blommig klänning, vit oversized skjorta & en tidlös beige kappa.

7 reaktioner på ”TRE SNABBA”

 1. Tråkigt att ni tappat det som var så speciellt hos er. 11 nyheterna inspirationerna i bloggen. Nu tackar jag för mig!!!!

  1. Hej Åsa! Tack för feedback. Ibland måste man förändra för att komma framåt. Hoppas att vi snart ser dig hos oss igen. Trevlig midsommar!

 2. Kan inte annat än hålla med Åsa. Det som gjorde Mandel originellt och ett måste till förmiddagskaffet är borta. Nu finns inte längre det lilla extra som skilde er från alla andra webshoppar…

  1. Jättetråkigt att du upplever det så. Det finns många fina nyheter under just nyhetsfliken, och det kommer in nytt varje vecka. Följ oss gärna på instagram och facebook så får du uppdateringar flera gånger i veckan där. Tidigare fungerade hemsidan mer som en blogg, men nu har vi flyttat de nyheterna helt till sociala medier. vh Karin

 3. Vad händer ? Sidan är värdelös , seg ibland syns inte bilder / text . Nyinkommet? Ja det har väl vräkt in ca 10-12 plagg sedan i våras ? Vinterkläder , jackor var finns de ? Är det jackor för 1-2 år sedan som ni säljer nu ? Tittar in en gång i månaden Max och det har kommit in ett par plagg max ..
  Utbudet idag är kläder som t.o.m. är sedan förra ägaren drev butiken och med det kläder som är ett par år gammal nu … vad händer ? Erat svar är att det finns kläder .. japp men de är 80% gammalt .

  1. Erica Saarenpää

   Godmorgon!
   Va tråkigt att du tycker det! Vi upplever inte sidan seg, kanske du lyckades precis när
   vi höll på med ngn uppdatering eller så. Vi jobbar nämligen mycket med
   sidan just nu. Det har vart förseningar på det inkomna då vår leverantör
   haft problem med leveranserna men när som helst borde det släppa och då kommer
   vi lägga upp nyheterna vareftersom. 🙂 Så kul och spännande!

   Ha en fin dag!
   Erica
   Mandel Design

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Scroll to Top