levete-room

Levete Room

Moderna och tidsenliga plagg med skräddarsydd kärna. Leveté levererar en komplett garderob för den moderna kvinnan, där klassiska, maskulina element möter luftigt och mjukt draperat, vilket gör det enkelt att skapa en personlig stil med lyxig känsla - för alla tider på dagen och alla dagar på året.

Leveté är djupt förankrat i nordisk stil, med skandinavisk estetik som grund och med inspiration från konst och dansk design, med en touch av parisisk ”gentlewoman”. Detta skapar kollektioner som bjuder in till att leka med balans och kontraster mellan färger och material allt för att ge ett modernt uttryck.

De fyra årliga kollektionerna innehåller handmålade print, dämpade pasteller och mjuka nyanser, kontrasterade av säsongsfärger, allt sammanfört till en exklusiv mix. Materialen är en mix av bland annat luftiga viscoser, lyxig blank satin och mjuk kashmir.

Varje kollektion innehåller ett brett sortiment produkter, för att passa den moderna kvinnan och hennes liv. Skräddarsytt, stickat, jeans, jersey, luftiga plagg och klänningar, ytterkläder…allt för att skapa den unika Leveté-stilen.

Kläder från levete-room

Klänningar Kortärmade toppar

Senast inkommet från levete-room