Hösttrender

Nu lämnar vi sommarens tunna skira plagg och blickar framåt mot en härlig höst med underbara stickade plagg och härliga polokragar att gosa in sig i.

Färgerna i höst är som alltid svart som är en bra bas och nu får man gärna sätta till de vackra röda brända nyanserna såsom marsala som är snyggt både till svart och jeansblått. Många av färgerna är hämtade från skogens och havets vackra blå och gröna nyanser så gärna tex khakigrönt, petrol och självklart mycket vitt och creme då 70-talstrenden är fortsatt stor nu. Trenden med flared jeans är mycket stor nu vilket direkt ger den rätta 70-tals-looken och här kan man både kombinera med korta eller långa sköna plagg till. Trenden med mocka (äkta eller fake) syns mer nu och självklart även klassiska korta skinn-jackor.
Ponchon är ett riktigt måste ha-plagg den här säsongen och det är ett underbart plagg som värmer skönt och funkar både inne och ute. Suveränt plagg som gör att man kan ha sina tunnare ytterplagg längre in på vintersäsongen också och ger såklart en snygg look.
Vi ser fortsatt många smala byxor och jeans och gärna leggings i blanka pu-kvaliteter tillsammans med grovstickad tröja, skön oversizeskjorta eller poncho till.

Ett mycket viktigt plagg i höst är polon som syns i alla trendrapporter, både tunnare som underplagg, stora stickade polotröjor, polo-klänningar och snygga ärmlösa polomodeller som är snygga att ha under alla kavajer.
Det är många sköna stilar som passar vårt kyliga klimat och samtidigt ger en snygg look. Kombinera och mixa av säsongens härliga trender för att få till er egen stil som ni gillar. En underbar säsong går vi till mötes nu med fantastiskt fina kollektioner, nya plagg kommer in dagligen kl 11:00 som vanligt.