Vmnewoccasion Poly 3/4 Wrap Top - blus från Vero Moda Vmnewoccasion Poly 3/4 Wrap Top - blus från Vero Moda Vmnewoccasion Poly 3/4 Wrap Top - blus från Vero Moda Vmnewoccasion Poly 3/4 Wrap Top - blus från Vero Moda Vmnewoccasion Poly 3/4 Wrap Top - blus från Vero Moda Vmnewoccasion Poly 3/4 Wrap Top - blus från Vero Moda

VERO MODA

VMNEWOCCASION POLY 3/4 WRAP TOP

83:- 279:-

V-ringad topp i omlott-modell och härligt blommönster.
Knyt i midjan och lätt transparenta ärmar.
Normal i storlek, Amanda bär xs på bild.

MATERIAL: 100% POLYESTER.

FÄRG -Mörkblå

STORLEK

Storleksguide

Välj en storlek

OMGÅENDE LEVERANS

Din order skickas idag tisdag vid order innan 15:00.

Helena S

Är den stum i tyget?
den 3 maj 2018 @ 08:43

charlotte

Ja det är ett stumt tyg här :)
den 3 maj 2018 @ 09:14

T

Tusen TACK för hjälpen!! 💕 Då tror jag nog att även jag bör ha S. Då får jag hålla utkik efter blå i stl S istället. Får ni in fler? Eller är det returer man får vänta på?
den 23 april 2018 @ 13:03

Jessica

Så lite så! =) Nej tyvärr kommer vi inte få fler av den här utan håll koll här på sidan i sådana fall efter ev returer =)
den 23 april 2018 @ 13:33

T

Jessica, hade du velat prova dem? Rädd att den blir lite stor i S.. XS sitter nämligen jättebra när jag står vanligt med armarna avslappnade. Det är bara när jag sträcker fram/upp armarna som det drar över axlarna/ryggen. Vore jättesnällt om du vill återkomma och meddela hur de sitter på dig och framförallt hur S sitter.
den 23 april 2018 @ 11:12

Jessica

Nu har jag provat och jag kan ha båda men hade nog valt S då jag är bredare över rygg och axlar! =)
Tänk på att du skall kunna röra dig naturligt och om det är en naturlig rörelse som du kommer göra ofta när du sträcker fram och upp ärmarna så tycker jag att du skall gå upp i storlek, men om du inte kommer sträcka fram och upp ärmarna så mycket utan bara gör det nu när du provar så hade jag behållit XS om den ändå sitter så bra i övrigt =)
den 23 april 2018 @ 12:39

T

Vilken storlek hade Jessica valt privat här? Har beställt denna i xs och brukar nästan alltid ha det, men tycker att den drar lite mycket över ryggen när man tar fram armarna. Tveksam till om jag ska behålla denna eller om jag kanske bör ta en storlek större.. Hur upplever ni skillnaden mellan xs och s?
den 21 april 2018 @ 22:28

Jessica

Hej T! Jag har faktiskt inte provat den här men jag brukar ju också ha XS, men om den hade dragit för mycket över ryggen så att man känner sig obekväm så hade jag nog ändå valt att gå upp i storlek.. det skiljer ca 1-2 cm mellan storlekarna vilket inte är så mycket. Jag hade hellre haft den lite lösare än att gå runt och tänka på att den drar =)
den 23 april 2018 @ 09:04
När vi svarat på en fråga du ställt så visas det en avisering högst upp på sidan.